Woning verkopen na overlijden

Het verliezen van een dierbare is al moeilijk genoeg. U heeft er waarschijnlijk helemaal geen behoefte aan om u ook nog zorgen te maken over het verkopen van het nagelaten huis en alles wat daarbij komt kijken. Wilt u het huis van uw overleden ouders of partner zo snel mogelijk verkopen, dan kunnen wij u daarmee helpen.

Huis verkopen na het overlijden ouders

Als zoon of dochter erft u samen met de andere erfgenamen het huis van uw overleden ouders. Wilt u het leegstaande huis van de overleden ouder(s) verkopen, dan kunt u dit maar beter zo snel mogelijk doen. De vaste lasten lopenimmers gewoon door en moeten betaald worden. Bovendien moet u binnen 8 maanden ook de erfbelasting over het huis betalen, die hoog kan oplopen. De woning wilt u dus het liefst vóór die tijd verkocht hebben, zodat u daarvoor het verkoopgeld kunt gebruiken.

woning-verkopen-na

Een nagelaten woning verkopen

Wilt u de woning na het overlijden van uw echtgenoot of ouders zo snel mogelijk kwijt? Verkopen aan een opkoper kan dan een goede optie zijn. Wij zorgen ervoor dat u binnen enkele stappen van het huis af bent, uiteraard altijd tegen een eerlijk bod. Geen zorgen over extra (notaris)kosten en kijkdagen. Wij nemen u al het regelwerk uit handen, zodat u daar tijdens deze tijd van rouw niet aan hoeft te denken. Het is geen probleem als u nog even in het nagelaten huis wilt blijven wonen; als wij uw woning opkopen dan hoeft u die niet direct op te leveren. Lees meer over alle voordelen of vraag gratis en geheel vrijblijvend een bod aan.

Huis verkopen na overlijden echtgenoot

Is uw partner of echtgenoot overleden, en besluit u dat u niet in het nagelaten huis wilt of kunt blijven wonen? Dan is het fijn als u de woning in deze verdrietigeperiode snel kunt verkopen, zonder extra gedoe en geregel. Bij de verkoop van de woning komen in het geval van overlijden veel financiële, juridische en fiscale zaken kijken waarmee rekening moet worden gehouden. Verkoopt u het huis via een makelaar, dan komen daar nog de onzekerheid van het hoe en wanneer en de constante bezichtigingen bovenop. Begrijpelijk als uw hoofd daar nu helemaal niet naar staat.

Vragen? Neem gerust contact op! U kunt ons bereiken op 036-2002127