Verkoop uw huis sneller, doe het zelf

Uw huis te koop zetten zorgt voor onzekerheid. U weet niet of uw woning verkocht wordt, wanneer uw woning verkocht wordt en hoeveel u voor uw woning krijgt. Wilt u weten hoe u uw huis snel en zorgeloos kunt verkopen? Voor directe zekerheid in slechts 4 stappen bent u bij ons aan het juiste adres.

Aanvraag voor een goed bod, meld uw woning aan

Gratis en altijd geheel vrijblijvend. Vertel ons wat voor huis u wilt verkopen, vul het bod-aanvraag-formulier in (niet alle velden zijn verplicht), en u ontvangt snel een persoonlijke reactie van ons.

Ontvang snel u een reactie van ons

Uw huis sneller verkopen, u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons en bij interesse bespreken wij eerst uw wensen en maken wij een afspraak zodat we een nauwkeurig bod uit kunnen brengen. Wilt u direct het beste bod? Indien gewenst geven we op afstand al een goede indicatie.

Als wij interesse hebben, ontvangt u snel een goed bod

Na overleg en de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod, nog steeds geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast. Een aanbetaling is direct mogelijk. Als u akkoord gaat met ons bod, dan spreken we in overleg een opleverdatum af. U bepaalt!

De koopakte wordt opgesteld

Als de akte door beide partijen is ondertekend, dan is uw woning officieel verkocht. De woning wordt vervolgens overgedragen via de notaris op de afgesproken datum. De overdracht en de overboeking van de gelden verlopen via de notaris, en de notariskosten zijn uiteraard voor ons. Zo eenvoudig is het om uw huis snel te verkopen!

Vragen? Neem gerust contact op! U kunt ons bereiken op 036-2002127